Kategóriák

Termékek


2 az 1-ben Napelemes lámpa és ventillátor - A leghasznosabb társ!
2 az 1-ben Napelemes lámpa és ventillátor - A leghasznosabb társ!

Extra erős izzóval, hatalmas fényerővel, és nagy hatótávolsággal! Kempingezések, kirándulások során, akár napelemmel is feltölthető. Strapabíró, masszív kialakítással tervezték, így keményebb terepen is megállja a helyét. Az akkumulátort pillanatok alatt feltöltheted 220v-ról, USB-ről és ha nem akarsz áramot használni NAPELEMMEL!  A lámpát két üzemmódban is használhatod. Ha sima távolsági lámpa funkcióra van szükséged nyomd be egyszer a gombot, ha azonban éppen bulis kedvedben vagy, akkor kapcsolj rá még egyet és színesen elkezd villogni a lámpa, rendkívül jó hangulatot teremtve ezzel. 

Az előnyök azonban ittt még korántsem értek véget! Ezzel a lámpával szert tehetsz egy nagy teljesítményű ventillátorra is, ami SOHA NEM FOG LEMERÜLNI! Csak hajtsd fel a lámpa tetejét és már hűsít is a nagy hőségben! Nyáron alap felszerelés bárhová is mész, de télen is nálad lesz, hiszen egy ilyen megbízható és praktikus kiegészítőt vétek otthon hagyni!

Kiválóan alkalmazható horgászoknak, vadászoknak, túrázóknak, táborozóknak, vagy akár áramszünet esetén, kerti munkákhoz, autószereléshez... bármihez, bárhol, bármikor! 

Rendelj biztonságosan, kockázat nélkül! Csak a termék átvételekor kell fizetned az árát!


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről