Kategóriák
Termék részletek


Napelemes kemping lámpás - Használd a Nap energiáját!

-69%
ÚJ
Raktáron
Napelemes kemping lámpás - Használd a Nap energiáját!
 • Napelemes kemping lámpás - Használd a Nap energiáját!
 • Napelemes kemping lámpás - Használd a Nap energiáját!
13 000 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2018.09.21   A készlet erejéig!
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Szállítási díjak 
:
Csomagpont és házhozszállítás
Elállási jog 
:
14 munkanap
Garancia:
1 év
Ügyfélszolgálat 
:
Elérhetőségek
Fontos 
:
Információk

Már most tervezed a nyári sátorozást, a nyaralást, kempingezést? Gyakran jársz túrázni, horgászni, sokszor töltesz hosszabb időt messze a megszokott komfort zónádtól? Igen? Akkor most ajánlunk neked egy olyan eszközt, mely nagy hasznodra lesz!

Rendeld meg most jelenlegi akciós ajánlatunkban szereplő Napelemes kemping lámpást, tegyél szert egy megbízható, hasznos és sokoldalú lámpára és energiaforrásra!

 

 

Nem szükséges elemekkel foglalkoznod, elég ha hagyod, hogy napfény feltöltse energiával a Napelemes kemping lámpást, de természetesen ceruzaelemről is működtetheted.

Lemerült a telefonod, táblagéped? Nem probléma! A Napelemes kemping lámpás segítségével ezt a gondot is orvosolhatod, mivel ezen eszközök energiaellátására is alkalmas!

Rendeld meg most a Napelemes kemping lámpást!

Világítsd ki sátradat, biztosíts fényt az éjszakai horgászathoz, töltsd fel telefonodat/táblagépedet. Tegyél szert erre a gazdaságos fény és energiaforrásra, használd ki a nap erejét!

 

 

Rendelj biztonságosan, kockázat nélkül! Csak a termék átvételekor kell fizetned az árát!

 • A Napelemes kemping lámpás egy sokoldalú, hasznos eszköz lehet minden túrázó, nyaraló, kempingező és horgász számára. De nagy hasznát lehet venni akár a ház körüli teendők során is.

  Energiaellátásáért a tetején található napkollektor felel, mely egyenesen a nap energiáját hasznosítja a világítás során. A fényért 6 db LED izzó felel, melyet egy egyszerű húzó mozdulattal tudsz beüzemelni.

  Ha éppen nem süt a nap, és a felötlött energia is felhasználásra került, akkor 3 db ceruzaelemmel is működtetheted a Napelemes kemping lámpást. Csak csavard le a lámpa alján található elemfedőt, és tegyél az elemtartóban 3 db ceruzaelemet. Ha konnektor közelbe vagy, akár áramról is működtetheted/töltheted.

   

  Nagyon sokoldalúan felhasználható eszköz, mely egész biztosan nem hagy cserben!

  Egy USB bemenet is helyet kapott a készüléken, így akár a nap energiájával a lemerült mobiltelefonodat, tableted is feltöltheted!

  Rendeld meg most a Napelemes kemping lámpást, tegyél szert egy sokoldalú és gazdaságos lámpára, mely mindig hű társad lesz aktív tevékenységeid során!

   

  Adatok:

  Újratölthető

  Napelem / Hálózati áram lehetőség / 3 db AAA elem

  USB csatlakozó

  6 db magas fényű LED izzó

  110V-220V

   

  Csomag tartalma:

  1 db Napelemes kemping lámpás

  1 db Hálózati kábel


 • Státusz
  ÚJ    Raktáron