Kategóriák
Termék részletek


Végtagvédő szett- Minden végtag fájdalmára!

-84%
ÚJ
Raktáron
Végtagvédő szett- Minden végtag fájdalmára!
9 400 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kezdete: 2018.06.20   A készlet erejéig!
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Szállítási díjak 
:
Csomagpont és házhozszállítás
Elállási jog 
:
14 munkanap
Garancia:
1 év
Ügyfélszolgálat 
:
Elérhetőségek
Fontos 
:
Információk

Van, hogy fájnak az ízületeid, és jól esne nekik egy kis támogatás? Szeretnél egy megoldást, amit sportoláshoz és a mindennapokhoz is használhatsz? Az ízületek kopása sajnos szinte minden embernél gyakori betegség, főleg a kor előre haladtával érezzük, hogy valami nincs rendben. Érdemes megelőzni, vagy még idejében elcsípni, hiszen a kialakult kopást kezelni, már nagyon nehéz. A különböző védőeszközök, mint például a csuklószorítók, könyökvédők, térdvédők nagyon fontos szerepet játszanak az ízületeket érő terhelések csökkentésében, így megelőzhető a baj.

 

Itt a komplett csomag, (boka, könyök, térd, csukló védő 1 -1 -1 -1 pár - összesen 8 darab egy szettben) ami rögzíti és tehermentesíti az igénybe vett ízületeket, csökkenti a terhelést. Egyenletes nyomást és tartást biztosít, valamint segít a sportsérülések megelőzésében. Az elasztikus anyagból készült termék mágneseket nem tartalmaz, nem gyógyító hanem védő és megelőző funciókat lát el.

 
Rendelj biztonságosan, kockázat nélkül! Csak a termék átvételekor kell fizetned az árát!

  • Most minden végtagod védelmére figyelünk! Egy sportolás közben összeszedett csuklósérülés, vagy egy folyton kialakuló ínhüvelygyulladás rendkívül bosszantó és fájdalmas dolog tud lenni. Ilyenkor nem csak pihentetni kell a sérült testrészt, de a továbbiakban sem árt ügyelni rá!

    A mindennapi élet teendőiben és egy esetleges későbbi sportolás alkalmával érdemes felhúzni kezünkre és lábunkra a megfelelő védőeszközt.


  • Státusz
    ÚJ    Raktáron