Kategóriák
Termék részletek


USB töltős LED lámpa -A vakítóan erős fény!

-85%
Raktáron
USB töltős LED lámpa -A vakítóan erős fény!
  • USB töltős LED lámpa -A vakítóan erős fény!
13 000 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2018.09.23   A készlet erejéig!
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Szállítási díjak 
:
Csomagpont és házhozszállítás
Elállási jog 
:
14 munkanap
Garancia:
1 év
Ügyfélszolgálat 
:
Elérhetőségek
Fontos 
:
Információk

Az elemlámpa az az eszköz, amire mindenkinek szüksége van. Ebből adódóan nem éri meg akármilyen filléres zseblámpát választani, csak hogy legyen egy. Válaszd a minőséget és a megbízhatóságot.

Az USB töltős LED lámpa zseblámpa kétség kívül az egyik legjobb ár-érték arányú fényforrása piacon. Biztos lehetsz benne, hogy ez a lámpa nem fog cserbenhagyni a legváratlanabb helyzetekben sem. Ha pár szóval kéne körül írni ezt a lámpát, akkor azok mindenképp a következők lennének: megbízhatóság, minőség, tartósság, lehengerlő fényerő! Ennél többet nem is kívánhat az ember. De ha még többre vágysz, akkor beépítésre került egy villogó funkció is a lámpába!

Vidd magaddal mindenhova, autóban, táskában, de a szerszámosládából se felejtsd ki. Használd hirtelen jött esetek megoldásához, pl. egy éjszaka lerobbant autó javításához, vagy szereléshez, ha nem jut elég fény a szűkös helyekre, de ha este a kutyák gyanúsan ugatnak, ezzel a zseblámpával könnyen átvilágíthatod a kertet.

A legjobb az egészben, hogy elemekkel sem kell bajlódni, és aggódni, hogy mikor merülnek le! Egy egyszerű mozdulattal USB forrásra csatlakoztatva pillanatok alatt feltöltheted!

 

Vidd magaddal horgászathoz, kiránduláshoz, vadászni. Legyen mindig nálad és élvezd minden előnyét!

  • Státusz
    Raktáron