Kategóriák
Termék részletek


Magic Mesh Praktikus szúnyogháló - Krémsárga

-82%
Raktáron
Magic Mesh Praktikus szúnyogháló - Krémsárga
 • Magic Mesh Praktikus szúnyogháló - Krémsárga
 • Magic Mesh Praktikus szúnyogháló - Krémsárga
 • Magic Mesh Praktikus szúnyogháló - Krémsárga
8 500 Ft
Akció: 1 490 Ft
Kezdete: 2018.05.15   A készlet erejéig!
Szállítási idő:
Szállítási díjak 
:
Elállási jog 
:
Garancia:
Ügyfélszolgálat 
:
Fontos 
:
Választható színek:
Vatera.hu Export Ár:

Az otthonodban legyek és más rovarok vették át az uralmat? Ne költs hatalmas összegeket rovarirtó szerekre, a mágneses rovarhálóval kizárhatod a nem kívánt ízeltlábú, röpködő behatolókat a lakásból! Egyre többet hallani a fertőzött szúnyogokról is, melyek csípése kifejezetten fájdalmas, és már az sem ritka, hogy heves allergiás reakciót okoz egy-egy csípés. Tégy ellene! Védd meg családod, otthonod, szeretteidet, a kellemetlen, égő, viszkető érzéstől!

 

A Magic Mesh nagyszerűen teljesíti küldetését: a friss levegőt benntartja, a rovarokat pedig kint. A titok a különleges BUGMESH hálóban rejlik: 18 különleges mágnes megkönnyíti a hálón át való közlekedést, ami magától bezáródik mögötted, miután elhaladsz alatta. Megállítja a szúnyogokat, legyeket és a többi, kellemetlenkedő rovart. Évekig használható és semmit sem veszít hatékonyságából!

 

Szerelkezz fel a rovarok ellen, ne hagyd hogy nyugalmadra törjenek!

 •  

  Ez a szúnyogháló szinte már elnegedhetetlennek bizonyul egy háztartásban. Ezzel az univerzálisan felszerelhető autómata szúnyoghálóval könnyűszerrel kizárhatod őket az otthondból. 18 darab mágnesnek köszönhetően nem kell foglalkoznod azzal, hogy becsuktad-e a szúnyoghálót vagy nyitva maradt ugyanis automatikus bezárul mikor ki-be mész az ajtón.

  Tulajdonságai:


  - Egyszerű felszerelni
  - Időjárásálló
  - 18 mágnesnek köszönhetően autómatikusan zárul
  - Mérete 2,1x1m
  - Dupla és egyirányú ajtókra alkamas


 • Státusz
  Raktáron